Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dx.doi.org/10.25673/5587
Title: | Maßnahmen zur Realisierung einer natriumarmen Ernährung sowie Patientenreaktionen am Beispiel der Klinik Hohenfreudenstadt |
Author(s): | Ritzinger, Aurélie |
Referee(s): | Prof. Dr. Seewald, Markus Dr. med. Kluthe, Bertil |
Contributor(s): | Prof. Dr. Seewald, Markus Wehner, Stefanie |
Granting Institution: | Hochschule Anhalt |
Issue Date: | 2017 |
Type: | Hochschulschrift |
Type: | Bachelor thesis |
Language: | English |
Publisher: | Bibliothek, Hochschule Anhalt |
URN: | urn:nbn:de:gbv:kt1-3049 |
Subjects: | Ernährung |
URI: | https://opendata.uni-halle.de//handle/1981185920/12398 http://dx.doi.org/10.25673/5587 |
Open Access: | Open access publication |
Appears in Collections: | Landwirtschaft, Ökotrophologie und Landschaftsentwicklung |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bachelorarbeit Aurélie Ritzinger.pdf | 42.17 MB | Adobe PDF | View/Open |