Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dx.doi.org/10.25673/5707
Title: | Verbesserung der Obst- und Beerenqualität durch Intensivierung der Vorkühlung |
Author(s): | Zavrazhnov, A. I. Mitrohin, M .A. Khayrutdinov, Z. N. Kühne, M. |
Issue Date: | 2015 |
Type: | Hochschulschrift |
Type: | Technical Report |
Language: | German |
Publisher: | Bibliothek, Hochschule Anhalt |
URN: | urn:nbn:de:gbv:kt1-954 |
URI: | https://opendata.uni-halle.de//handle/1981185920/12518 http://dx.doi.org/10.25673/5707 |
Open Access: | Open access publication |
Appears in Collections: | Landwirtschaft, Ökotrophologie und Landschaftsentwicklung |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Verbesserung der Obst- und Beerenqualität .pdf | 274.66 kB | Adobe PDF | View/Open |