Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dx.doi.org/10.25673/5835
Title: | Analyse zur Motivlage beim Konsum vegetarischer und veganer Fleisch- und Wurstersatzprodukte |
Author(s): | Hartkopp, Alexander |
Referee(s): | Prof. Dr. Höper-Schmidt, Ute Dr. Krickmeier, Janet |
Granting Institution: | Hochschule Anhalt |
Issue Date: | 2017 |
Type: | Hochschulschrift |
Type: | Bachelor thesis |
Language: | German |
Publisher: | Bibliothek, Hochschule Anhalt |
URN: | urn:nbn:de:gbv:kt1-2154 |
URI: | https://opendata.uni-halle.de//handle/1981185920/12646 http://dx.doi.org/10.25673/5835 |
Open Access: | Open access publication |
Appears in Collections: | Landwirtschaft, Ökotrophologie und Landschaftsentwicklung |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bachelorarbeit Alexander Hartkopp.pdf | 2.73 MB | Adobe PDF | View/Open |