Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dx.doi.org/10.25673/32716
Title: | Die Vermeidung von Lebensmittelüberkonsum in Haushalten als Schlüsselbereich zur Förderung eines bewussten und klimaschonenden Lebensmittelkonsums |
Author(s): | Schmidt, Karolin |
Referee(s): | Matthies, Ellen |
Granting Institution: | Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg, Fakultät für Humanwissenschaften |
Issue Date: | 2020 |
Extent: | xi, 187 Seiten |
Type: | Hochschulschrift |
Type: | PhDThesis |
Exam Date: | 2020 |
Language: | German |
URN: | urn:nbn:de:gbv:ma9:1-1981185920-329017 |
Subjects: | ökologische Psychologie |
URI: | https://opendata.uni-halle.de//handle/1981185920/32901 http://dx.doi.org/10.25673/32716 |
Open Access: | Open access publication |
License: | (CC BY-SA 4.0) Creative Commons Attribution ShareAlike 4.0 |
Appears in Collections: | Fakultät für Humanwissenschaften (ehemals: Fakultät für Geistes-, Sozial- und Erziehungswissenschaften) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Schmidt_Karolin_Dissertation_2020.pdf | Dissertation | 1.82 MB | Adobe PDF | View/Open |