Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dx.doi.org/10.25673/83937
Title: | Neuestes Berlinisches Kochbuch, oder Anweisung Speisen, Saucen und Gebacknes schmackhaft zuzurichten / [Friederike Helene Unger] |
Author: | Unger, Friederike Helene |
Publisher / Printer: | Unger, Johann Friedrich Gottlieb |
Published: | Berlin : Bey Johann Friedrich Unger, 1796 |
Edition: | Dritte Auflage |
Annotations: | Verfasserin ermittelt in: GV 1700/1910, Bd. 77, S. 313 |
Language: | German |
Genre: | Kochbuch |
Subjects: | Berlin |
Online Edition: | Halle (Saale) : Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt, 2018 |
URN: | urn:nbn:de:gbv:3:1-815349 |
URI: | https://opendata.uni-halle.de//handle/1981185920/85890 http://dx.doi.org/10.25673/83937 |
VD Number: | vd18 11290528 |
Open Access: | Open access publication |
License: | Public Domain Mark 1.0 |
Appears in Collections: | Drucke des 18. Jahrhunderts (VD18) |