Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dx.doi.org/10.25673/89097
Title: | Kochbuch / von Max Emmerling, Zeitz |
Editor: | Max Emmerling Zeitz, Nährzwieback-, Teigwaren-, Makkaroni- und Panirmehl-Fabrik |
Published: | Zeitz : Brendel, [ca. 1910] |
Edition: | 1. Aufl. |
Extent: | 63 S. |
Annotations: | Kochbuch für Nudeln u. Makkaroni Ill. |
Language: | German |
Online Edition: | Halle (Saale) : Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt, 2017 |
Original Publication: | Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt, 92 A 4889 |
URN: | urn:nbn:de:gbv:3:3-56432 |
URI: | https://opendata.uni-halle.de//handle/1981185920/91052 http://dx.doi.org/10.25673/89097 |
Open Access: | Open access publication |
License: | Public Domain Mark 1.0 |
Appears in Collections: | Weitere historische Drucke |
Ressources:
|