Please use this identifier to cite or link to this item: http://dx.doi.org/10.25673/5768
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.refereeProf. Dr. Richter, Renate
dc.contributor.refereeProf. Dr. Kleinschmidt, Thomas
dc.contributor.authorFlamming, Kevin
dc.date.accessioned2018-09-24T18:26:01Z-
dc.date.available2018-09-24T18:26:01Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://opendata.uni-halle.de//handle/1981185920/12579-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.25673/5768-
dc.publisherBibliothek, Hochschule Anhalt
dc.subject.ddc572-
dc.subject.ddc570-
dc.titleEntwicklung und Vergleich von Methoden zur Bestimmung des DE-Wertes von Zuckersirupen
dcterms.typeHochschulschrift
dc.typeBachelor Thesis
dc.identifier.urnurn:nbn:de:gbv:kt1-1543
local.publisher.universityOrInstitutionHochschule Anhalt
local.openaccesstrue-
Appears in Collections:Angewandte Biowissenschaften und Prozesstechnik

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bachelorarbeit Kevin Flamming.pdf2.6 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.