Skip navigation
  • Home
  • Browse
    • Issue Date
    • Author
    • Title
  • Help
    • Conversion to PDF/A
    • Preferred / accepted data formats
    • Self-Archiving
    • Self-Archiving FAQ
  • Partners
    • Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg
    • Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg
    • Hochschule Merseburg
    • Hochschule Magdeburg-Stendal
    • Hochschule Anhalt
    • Hochschule Harz
    • Theologische Hochschule Friedensau
    • Burg Giebichenstein Kunsthochschule Halle
  • Policy
    • Terms and Conditions
    • Share_it Policy
    • MLU Halle-Wittenberg
      • Deposit license - publications
      • Deposit license - research data
      • Open Access Policy
      • Digital Preservation Policy
      • Research Data Management Policy
    • OVGU Magdeburg
      • Deposit license - publications
      • Open Access Policy
      • Research Data Management Policy
    • Hochschule Magdeburg-Stendal
      • Deposit license - publications
      • Open Access Policy
  • Language
    • Deutsch
    • English
  • Log In
    • My Share_it
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Share_it
  2. Hochschulschriften
  3. 01
    Martin-Luther Universität Halle-Wittenberg
  4. Technik, Medizin, angewandte Wissenschaften
  5. Chemische Verfahrenstechnik

Lebensmitteltechnologie : [2] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Verfahren zur Identifizierung aromabedeutsamer flüchtiger Verbindungen in Kräutern mittels gaschromatographischer, sensorischer und chemometrischer Methoden am Beispiel von OreganoBansleben, Anne-Christin
2010Chemie und Folgeprodukte von 1-Desoxy-D-erythro-hexo-2,3-diuloseVoigt, Michael
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2

Discover

Author
  • 1 Bansleben, Anne-Christin
  • 1 Voigt, Michael
Subject
  • 2 Hochschulschrift
  • 2 Online-Publikation
  • 1 Aromastoff
  • 1 Chemometrie
  • 1 Fragmentierung
  • 1 Glucose
  • 1 Hexosen
  • 1 Maillard-Reaktion
  • 1 Oregano
DDC
  • 2 5** Naturwissenschaften und Mathe...
  • 2 54* Chemie
  • 2 6** Technik, Medizin, angewandte ...
  • 2 66* Chemische Verfahrenstechnik
  • 2 664 Lebensmitteltechnologie
  • 1 540 Chemie und zugeordnete Wissen...
  • 1 547 Organische Chemie
  • 1 664.5
  • 1 664.8057
Date issued
  • 1 2011
  • 1 2010
Open access
  • 2 true
Has File(s)
  • 2 true
DINI Zertifikat 2016

Imprint     Privacy Policy     Contact