Please use this identifier to cite or link to this item: http://dx.doi.org/10.25673/5801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.refereeProf. Dr. Richter, Renate
dc.contributor.refereeDr. Fiedler, Thorsten
dc.contributor.authorSteffenhagen, Katja
dc.date.accessioned2018-09-24T18:26:41Z-
dc.date.available2018-09-24T18:26:41Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://opendata.uni-halle.de//handle/1981185920/12612-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.25673/5801-
dc.language.isoger-
dc.publisherBibliothek, Hochschule Anhalt
dc.subject.ddc664-
dc.subject.ddc660-
dc.titleMethodenentwicklung zur Bestimmung des Chlorophyllgehalts in Ananassäften
dcterms.typeHochschulschrift
dc.typeBachelor Thesis
dc.identifier.urnurn:nbn:de:gbv:kt1-1846
local.publisher.universityOrInstitutionHochschule Anhalt
local.openaccesstrue-
Appears in Collections:Angewandte Biowissenschaften und Prozesstechnik

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bachelorarbeit Katja Steffenhagen.pdf2.42 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open