Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://dx.doi.org/10.25673/5872
Title: Zur Bedeutung von Elementen der Dienstleistungsszenerie und deren Nutzung bei gastronomischen Dienstleistungen
Author(s): Michael, Nicole
Advisor(s): Prof. Dr. Igl, Gerhard
Timm, Nora
Granting Institution: Hochschule Anhalt
Issue Date: 2017
Type: Hochschulschrift
Publisher: Bibliothek, Hochschule Anhalt
URN: urn:nbn:de:gbv:kt1-2496
URI: https://opendata.uni-halle.de//handle/1981185920/12683
http://dx.doi.org/10.25673/5872
Open access: Open access publication
Appears in Collections:Landwirtschaft, Ökotrophologie und Landschaftsentwicklung

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Masterarbeit Nicole Michael.pdf4.24 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record BibTeX EndNote


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.