Please use this identifier to cite or link to this item: http://dx.doi.org/10.25673/83941
Title: Neuestes Berlinisches Kochbuch, oder Anweisung Speisen, Saucen und Gebacknes schmackhaft zuzurichten
Part: Zweyter Theil
Author: Unger, Friederike HeleneLook up in the Integrated Authority File of the German National Library
Publisher / Printer: Unger, Johann Friedrich GottliebLook up in the Integrated Authority File of the German National Library
Published: Berlin : Bey Johann Friedrich Unger, 1798
Edition: Dritte Auflage
Extent: 271 Seiten ; 8°
Annotations: Die Titelseite ist einseitig bedruckt
Verfasserin ermittelt in: GV 1700/1910, Band 77, Seite 313
Vorlageform der Veröffentlichungsangabe: "Berlin, 1798. Bey Johann Friedrich Unger."
Language: German
Subjects: BerlinLook up in the Integrated Authority File of the German National Library
Online Edition: Halle (Saale) : Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt, 2018
Original Publication: Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt, Tb 2535 d/3 (2)
URN: urn:nbn:de:gbv:3:1-815278
URI: https://opendata.uni-halle.de//handle/1981185920/85894
http://dx.doi.org/10.25673/83941
VD Number: vd18 90701984
Open Access: Open access publication
License: Public Domain Mark 1.0Public Domain Mark 1.0
Appears in Collections:Drucke des 18. Jahrhunderts (VD18)

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